1 januari 2023: Gaan wij elkaar zien in 2023?

1 januari 2023: Gaan wij elkaar zien in 2023?

Afbeelding van landelijke tweebaansweg met links en rechts gras, laag groen en bomen. Op de weg staat in wit 2023 met erboven een gele pijl die vooruit wijst in de richting van een zon van een zon brekend door de wolken.
Afbeelding van landelijke tweebaansweg met links en rechts gras, laag groen en bomen. Op de weg staat in wit 2023 met erboven een gele pijl die vooruit wijst in de richting van een zon brekend door de wolken.

Terwijl ik me, fris gedoucht, met een verse beker hete koffie in mijn sta-op stoel wil nestelen, bedenk ik, dat ik vandaag ook even een nieuw (-jaars) berichtje op de website wil zetten. Dus trippel ik, met stoel en koffie, naar de keukentafel waar mijn laptop staat.

Als eerste om te schrijven komen de gangbare nieuwjaarswensen in me op:

Gelukkig Nieuwjaar, de Beste Wensen, een Voorspoedig en Gezond 2023

En bij elk nieuw jaar horen, al even standaard natuurlijk, ook goede voornemens; Heb jij ze ook?

Mijn goede voornemen, , om dit jaar te gaan doen is:
op pad te gaan, de “zon” tegemoet, op weg gaan naar………

Mijn “zon”, mijn stip op de horizon voor 2023, is het nog verder promoten van bewustwording over, en realisatie van, betere toegankelijkheid in de openbare ruimte van (vooral) Almere. Want gelukkig liggen daar nog veel onbenutte kansen.

Hoe ik dat wil gaan doen? Heel simpel…door zichtbaar te blijven, door zo vaak mogelijk de vele “gezichten van toegankelijkheid” te laten zien. Want alleen als je zichtbaar bent, wordt je gezien. En als je gezien wordt, dan kun je kansen creëren om ook gehoord te worden.

Zien wij elkaar in 2023?

  • Bericht gepubliceerd op:1 januari 2023
  • Berichtcategorie:Actueel nieuws
  • Leestijd:3 minuten gelezen