13 februari 2023: Onderwijs, Onderzoek en Toegankelijkheid

13 februari 2023: Onderwijs, Onderzoek en Toegankelijkheid

Alt tekst afbeelding: blauw vierkant met daarin naast elkaar 3 getekende staande zwarte figuurtjes. Linker figuur staat op de grond, middelste staat op een laag blok, rechterfiguurtje staat op een hoger blok. Alle drie hebben ze de armen omhoog en door de verschillende stahoogtes, kunnen ze nu allemaal bij een oranje plank met vier witte boeken erop.
ALT TEKST afbeelding: lichtblauw vierkant met daarin naast elkaar 3 getekende staande zwarte figuurtjes. Linker figuur staat op de grond, middelste staat op een laag blok, rechter figuurtje staat op een hoger blok. Alle drie hebben ze de armen omhoog en door de verschillende stahoogtes, kunnen ze nu allemaal bij een oranje plank met vier witte boeken erop. Bron: pixabay.

Onderwijs, Onderzoek en Toegankelijkheid: Hoe breng je deze verschillende aandachtsgebieden bij elkaar?

Door te denken in mogelijkheden, en samen te gaan werken aan de ontwikkeling van toegankelijk onderwijs in al haar facetten. Niet alleen voor het welkomstgevoel in het gebouw, maar ook voor de opzet en inhoud van de verschillende vormen van fysieke en digitale leermiddelen. Zodat onderwijs echt bereikbaar wordt voor iedereen.

Met heel veel plezier laat ik jullie dan ook weten, dat ALMEER TOEGANKELIJK vanaf vandaag betrokken is bij het lectoraat Urban Innovation van Hogeschool Windesheim.

Wil je meer weten over dit programma, klik dan vooral even op de onderstaande link:
link: → https://www.windesheim.nl/nieuws/2021/november/programma-urban-innovation

  • Bericht gepubliceerd op:13 februari 2023
  • Berichtcategorie:Actueel nieuws
  • Leestijd:3 minuten gelezen